Sumuisesta kuvasta huolimatta piirakka oli varsin hyvää. Ohjeen pohjaan sain kaverilta, joka puolestaan on sen joskus jostain valion kirjasta napannut.
Kasvis-juustopiirakka
Sekoitettu voitaikina
200 g margariinia
3 dl venhäjauhoja + hippunen suolaa
1 dl kylmää vettä
Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina vuokaan.
Täytteet:
Pilkottua punasipulia
Kreikkalaista fetajuustoa
Miniluumutomaatteja
Pehmeää tofua palasina
(kinkkua)
Levitä täytteet tasaisesti taikinan päälle. Kaada päälle muna-kerma-maitoseos. Paista uunissa noin 200 asteessa, kunnes täyte on täysin jähmettynyt. Itse laitoin hetkeksi foliota päälle lopussa, ettei 'rusketu' liikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti