Juustosarvet
16 kpl
2 dl juustoraastetta (emmental tai mozzarella)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä
Täyte:
n. 1 ½ dl juustoraastetta
Päälle:
Kananmuna ja juustoraastetta
Taikina
Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. Leikkaa levyt kahdeksaan yhtä isoon lohkoon.
Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Voitele munalla ja laita raastetta päälle. Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti