Kokkailua ja leipomista suurien tunteiden kanssa - eihän siitä mitään muuten tuu ;)


tiistai 25. lokakuuta 2011

BBQ -kastike

Mukaani oli joskus tarttunut Sillä sipuli -blogista ohje hyvänkuuloiselle kastikkeelle. Ohje tipahti kaapista suunnilleen päin naamaa, joten kohtalo puuttui peliin ja minähän en sitä sitä ala vastustamaan. Näin ollen kana, halloumi ja uuniperunat saivat kaverikseen barbeque -kastikkeen. Oikein hyvin sopi mukaan!
Ps. Käytin muuten jämät seuraavana päivänä jauhelihakastikkeeseen. Passade bra!


 
Barbeque -kastike
pieni kattilallinen

50 g savukylkeä (savupekoni ajoi myös asian hyvin)
1 rkl tomaattipyreetä
50 g kirsikkatomaatteja (3-4 kpl)
1 rkl punaviinietikkaa
1 dl Colajuomaa
200 g punaviinikastikepohjaa (stockmann)

Laita kuumennettuun kattilaan pilkottu savukylki, tomaattipyre sekä kirsikkatomaatit. 
 
 
Kuullota hetki ja lisää etikka sekä Colajuoma. Keitä hetki.
 
Lisää kastikepohja. Anna maustua kelmun alla puolisen tuntia. Siivilöi lopuksi.
 
 

Ei kommentteja: