Erilaisia tuotteita on kuitenkin paljon, ja jotkin ovat erityisen hyväksi koetut ja käyttöön vakiintuneet. Olenkin monesti miettiny onko niillä oikeasti merkittävästi eroa, tuleeko ruoka helpommalla vaivalla paremmaksi käyttämällä tuotetta x? Vai lentääkö vain mielikuvitus..?
Tässä pari asiaa linssikeiton tekemisestä, jotka ainakin itselläni vaikuttavat lopputuloksen makuun erittäin positiivisesti. Tai näin ainakin kuvittelen!;)
- Tomaattimurska
- Kuullotus
Tässä vaiheessa laitan tuollaiseen perus-kokkipataan n. 5 dl vettä, kaksi pahvipurkillista tomaattimurskaa, pilkotut perunat, tabascoa ja suolaa. |
- Laitan joukkoon aina muutaman perunan. Peruna imee itseensä ihanasti makuja, ja tuo keittoon myös lisää 'täytettä''.
- Jos käytät punaisia linssejä, ne ovat valmiita jo 15 minuutin haudutuksen jälkeen. Raa-at perunat vaativat kuitenkin reilun 20 minuutin haudutuksen. Kun keitto on valmista, puristan joukkoon vielä sitruunamehua.
- Jos keitosta haluaa riittoisan, joukkoon voi vielä lisätä esimerkiksi paistettua jauhelihaa tai vaikka raakamakkaraa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti