Kaupan hyllyllä istuksivat ruispitsa mix -pussit pelastivat tässä taannoin väsyneen päivän! Kahdesta pussista valmistettiin kaksi pellillistä pitsaa, toinen kasvis- ja toinen lihansyöjälle. Pohjasta tuli kuohkeaa ja maistuvaa. Omaan makuun saattaisin hieman lisätä ruisjauhoja, mutta hyvää oli näinkin!
Pitsa 1. Kazvis
Tee pohja pussin ohjeiden mukaan.
Päälle:
- reilusti tomaattimurskasekoitetta (esim. 1/2 yrttimaustettua tomaattimurskaa ja 1/2 arrabbiata -pastakastiketta)
- ananasta
- kreikkalaista fetaa
- herkkusieniä viipaloituna
- paprikakuutioita
- oliiviviipaleita
- pestoa
- juustoraastetta
Paistele pussin ohjeiden mukaan, itsellä oli uunissa 15 minuuttia.
Pitsa 2. Poronpurija
Tee pohja pussin ohjeiden mukaan.
Päälle:
- tomaattisoosi -seosta
- kreikkalaista fetaa
- ananasta
- kylmäsavuporo -murusia
- smetanaa
- juustoraastetta
Paistele pitsa pussin ohjeiden mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti