Keittiön ja asunnon väliaikaisena yksinhuoltajana päädyin tekemään quesadilloja, joissa oli enemmän kuin yksi herraskarhulle puistatusta aiheuttava ainesosa (mutta omia lemppareitani..) Kylkeen vielä huurteinen budejovicky budvar, Woody Allenin uusin, ja jälkiruuaksi punaherukka-marenkijäätelöä. Huhhuh!:)
1 quesadilla, 4 palaa
2 tortillakuorta
3 herkkusientä
2 kourallista pestyä pinaattia
4 kirsikkatomaattia
5 cm pätkä kevätsipulin vartta
voita paistamiseen
1/3 pkt äkta grekista feta
1/2 luomu - buffalamozzarella
Mausteita: rouhittua mustapippuria, minttua, tilliä, ja muita yrttejä maun mukaan.
Paista pannulla vähässä voissa pinaattia niin, että ylimääräiset nesteet lähtevät. Lisää pilkotut sienet, tomaatit ja sipulit. (jos tomaatit tuntuvat kirpeiltä, lisää hieman hunajaa). Paistele kunnes sienet ovat kypsiä. Lisää mausteet. Murustele feta kuppiin, ja kaada pannun sisältö sekaan ja sekoita. Lisää pannulle voita, ja käytä kumpaakin tortillakuorta pannulla makua saamassa. Jätä toinen kuori pannulle, ja revi sen päälle pieniä palasia mozzarellaa. Lisää sitten täyte kupista, lisää uudestaan mozzarellaa, ja lopuksi toinen tortillakuori. Paista hetken aikaa niin että juusto alkanut sulamaan, ja käännä lautasen avulla. Quesadilla on valmis
kun kuoret ovat saaneet vähän väriä, ja juusto on täysin sulanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti