Kanttarellikastike oli muuten perus, mutta keittelin alkuun mukaan muutamaa mustaa valkosipulia. Kun kynnet olivat liuenneet veteen, jota oli ylipäänsä vähän, lisäsin pannulle sipulit ja sienet. Kun sienistä ei enää lähtenyt nestettä, lorautin mukaan paksua kermaa ja mausteet. Bra! Halloumi + kanttarellikastike = ikuinen ihastus..
Coleslaw
n. 500 grammaa uutta valkokaalia
3 porkkanaa
2 dl majoneesia
2 rkl omena-siideriviinietikkaa
suolaa, sokeria (maistele)
Raasta kaali ja porkkanat pieneksi. Sekoita keskenään. Sekoita kastikeainekset keskenään, ja lisää raasteen kanssa. Laita jääkaappiin mehevöitymään. Tarkista koostumus; tarviiko lisätä majoneesia tai viinietikkaa?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti