Kanaa grillattiin nuotion hiilloksella, ja pienen folioreissun jälkeen fileet saivat ympärilleen prosciuttoa. Uudet perunat kävivät hiilloksella myös, pussitettuna folioon jossa oli kaverina kevätsipulia, voita, tuorejuustoa ja suolaa.
Kastike mustasta valkosipulista
Kokonainen pieni musta valkosipuli
Vettä
Demi glace (tämä oli stockmannin)
1 rkl minttuhyytelöä
Mustapippuria, suolaa
Kuori varovasti valkosipulit, ja pilko kynnet pieniksi paloiksi. Laita kattilaan, ja vettä sen verran päälle että ne peittyvät. Keittele sen aikaa että kynnet alkavat liukenemaan veteen; vesi muuttuu selvästi tummaksi. Kun kynnet ovat joko hajonneet tai tosi pehmeät, lisää demi glace ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää minttuhyytelö ja mausteet. Alkuperäisen veden määrästä sekä demi glacen koostumuksesta riippuu, kuinka kauan kastiketta pitää kiehuttaa kokoon. Itsellä siihen ei mennyt kauaa, ja lopputulos oli melkein siirappimainen, herkullinen kastike.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti