Kun suolan himo iskee yhtä aikaa nälän kanssa, nachohässäkkä pelastaa!
Hässäköitä on tullut tehtyä monenlaisia, mutta tällä kertaa otin vinkkiä Kinuskikissalta. Hyvää oli, sopivan täyttävää olematta kuitenkaan liian raskasta, ihme kyllä. Kuvassa vasemmalla jauheliha-versio, oikealla papuversio.
Ruokaisat nachot
2 isohkoa annosta
Salsa:
1 tlk tomaattimurskaa
1/2 punainen paprika
2 salottisipulia
chilihiutaleita
suolaa, sokeria
tabascoa
150-200 g jauhelihaa
1/2 tlk luomu-papusekoitusta vedessä
2 rkl tomaattipyrettä
1/2 pss organic taco spice mix santa maria (oli hinnan väärti)
mausteita (vs, jalapeno, cayenne)
juustoraastetta
juustoisia nachoja
päälle:
suomalaista tomaattia pikkuviipaleina
jääsalaattia
ranskankermaa
Sekoita kaikki salsan aineet keskenään ja anna maustua. Paista sillä välin jauheliha.
Jaa salsa kahteen kattilaan, ja lisää toiseen jauheliha, toiseen pavut ilman vettä (vegeversio). Lisää kumpaankin satsiin pyrettä sekä mausteita ja maustesekoitusta. Anna kiehua vähän aikaa niin että maut sekoittuvat ja mahd. tomaatin kitkeryys lähtee pois.
Kokoa nachoja pellille sen verran kuin luulet että jaksat syödä. Laita nachojen päälle lämmintä kastiketta ja juustoraastetta. Laita uuniin 200 asteeseen muutamaksi minuutiksi, niin että juusto sulaa kunnolla.
Kun annokset ovat lautasella, lisää päälle vielä salaattia, tomaattia ja ranskankermaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti