Yhtenä päivänä pyöräytin pastaa, jahka olin ensin sitä himoinnut Lettupannulassa. Lihansyöjän annos oli muuten samanlainen, mutta mukana oli 150 g jauhelihaa.
Avokado -kasvispasta
2-3 hlö:lle
1/2 sipuli
pala kesäkurpitsaa
1/2 paprika
1/3 prk creme fraichea
Avokado
limen mehua
1 pkt pinaatti-tuorepastaa
Pilko sipuli, kesäkurpitsa ja paprika. Paistele pannulle haluamasi mausteiden kanssa, ja lisää creme fraiche.(laita kansi päälle ettei kastike kuivu) Kun kasvikset alkavat olemaan kypsiä, laita pastavesi kiehumaan. Keitä pastaa muutama minuutti ohjeen mukaan. Pilko hyvin kypsynyt avokado palasiksi, ja purista vähän limemehua päälle. Lisää sitten palat kastikkeeseen, ja anna niiden lämmetä.
Pastan kanssa sopi hyvin salaatti, johon tuli hollantilaisia mansikoita, päärynää, viinirypäleitä, kurkkua ja lollo rosso -salaatinlehtiä. Kesää odotellessa.:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti