Kokkailua ja leipomista suurien tunteiden kanssa - eihän siitä mitään muuten tuu ;)


keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Chilidogit

Testauksessa perijenkkiläinen chili -hotdog. Eli ideana on se että hotdogin nakin päälle tulee vielä chilisoosia, ja lisukkeet tietenkin. Lihansyöjän kiva pikku iltapala.;)


Chilidogit

Moniviljapatonkia
Paistettuja nakkeja
Cheddaria siivuina
Punasipulia
Chilisoosia (alla)

Pieni kattilallinen chiliä, moneen hotdoggiin:

pari siivua pekonia
300 g paistijauhelihaa
mexican chili -tölkki (uncle bens jne.)
1 punainen chili
tabascoa
pain -soosia lusikan kärjellinen
kuivattua sipulirouhetta 1 dl
cayenne -maustetta
kuivattuja chilihiutaleita
tomaattipyrettä 2 rkl
n. 1 dl vettä
1 rkl dijon -sinappia
loraus soijakastiketta

Kuumenna pannu. Paista pekonit ja jauheliha. Lisää chilikastike, pilkottu chili, vesi ja kaikki mausteet. Keittele pienellä lämmöllä n. 30 minuuttia. Itse maistelin kastiketta lopussa ja lisäilin mausteita tarpeen tullen. Mikä tahansa tulinen sopinee.:)




Ei kommentteja: