
Makeantulinen tofukastike
3-4 annosta
270 g pehmeää maustamatonta tofua
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl punaista thaicurrytahnaa
1 rkl raakaruokosokeria
1 tl chilihiutaleita
ripaus cayennemaustetta
suolaa
1 tlk kookosmaitoa
1 tlk ananaspaloja omassa mehussaan
(maissisuurustetta tarvittaessa)
puolikas sitruuna
Valuta tofu, ja laita talouspaperille kuivumaan. Kuutio suht isoiksi palasiksi varovasti. Kuumenna pannu. Laita pannulle rypsiöljyä, currytahnaa, sokeria, chiliä ja cayenneä ja sekoittele parin minuutin ajan. Lisää tofu mukaan ja paistele sen pintaan väriä. Kaada kookosmaito pannuun, ja lisää anananakset. Anna kiehahtaa. Purista vähän sitruunan mehua mukaan, ja maista tarviiko kastikkeeseen lisätä suolaa. Anna hautua hetki, suurusta tarvittaessa maissisuurusteella. Tarjoa munanuudelien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti