Kokkailua ja leipomista suurien tunteiden kanssa - eihän siitä mitään muuten tuu ;)


tiistai 11. marraskuuta 2008

Tomaattikastike pastalle

Nopeaa ja hyvää on perus- tomaattikastike pastalle. Pastana minulla oli tuoretta pinaattipastaa, johon keittämisen jälkeen sekoitin vähän voita ja parmesaania.
Kastikkeeseen saa proteiineja helposti, kun lisää pestyjä punaisia linssejä tai soijarouhetta.

Tomaattikastike pastalle
2-3 annosta

pahvipurkillinen tomaattimurskaa, esim. yrttistä
1 rkl tomaattipyrettä
loraus soijakastiketta
mustapippuria, basilikaa, chilirouhetta, timjamia
tuoretta yrttiä (jos sattuu olemaan, itselläni oli rucolaa)
sokeria

Laita tomaattimurska kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pieni tl sokeria, tomaattipyre, soijakastiketta, ja mausteet. Keittele parikymmentä minuuttia niin, että kirpeys lähtee vähän pois. Lisää mahd. yrtit lopuksi. Joukkoon sopii myös esim. mustat oliivit, tofupalaset, feta, aurinkokuivattu tomaatti jne.



Ei kommentteja: