Viikonloppuna luin susihukkasen blogia, ja kuola alkoi valumaan siihen malliin että lattialuutu piti hakea. Eikun kauppaan ja peukalot jauhoihin.
Poro -kotzone
2 pikkupohjaa tai yksi iso:
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 kukkurallinen tl leivinjauhetta
2 dl vettä
3 rkl öljyä
+ tomaattikastiketta (esim. arrabbiata) ja juustoraastetta
Sekoita kulhossa jauhot, suola ja leivinjauhe. Lisää kylmä vesi sekä öljy ja sekoita nopeasti taikinaksi. Puolita taikina ja kauli pyöreään muotoon jauhojen avulla.
Laita tomaattisoosi ja juustoraaste pohjille, ja paista 250 asteessa reilu kymmenen minuuttia.
Tee sillä välin täyte. Kun pohjat ovat valmiita, laita täytettä puolikkaalle pitsalle, ja taita sitten pitsa kiinni.
Meillä tuli poropitsaan:
kylmäsavuporo -rouhetta
kunnon fetajuustoa
viinirypäleen puolikkaita
ananaspaloja
salaattia
tabascoa
Kasvispitsaan tuli:
kanttarelleja
fetaa
viinirypäleitä
ananasta
punasipulia
salaattia
tabascoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti