Eilen kotiamme vaivasi taas kerran lämpöhalvaus -astelukemat, ja silloin ruuanlaittokin on melko tuskaista. Mutta eipä ollut tällä kertaa! Ostin seuraavaa päivää varten tortillakuoria (puistoevästä), ja testasin ylijäämäkuoria pitsapohjana.
Nälkä - tulisuus - helppous -yhdistelmä toimi erittäin hyvin.
Kuvassa oma kasvispitsani.
Tortillapaketissa taidettiin mainita sana 'wholewheat'. Kuoren päälle laitoin kunnon kerroksen valmista pasta- (tms) kastiketta nimeltä Arrabbiata (tulista eli hyvää). Kastikkeen päälle laitoin sinne tänne pestokastiketta. Seuraavaksi ripottelin pohjalle kuutioitua yrttimarinoitua tofua, oikeaksi fetaksi mainostettua fetaa, ananaspalasia, viipaloituja mustia oliiveja sekä pikkuisen juustoa. Perään rouhin mustapippuria, ja yrtti-pippurisekoitusta.
Lihaiseen pitsaan tuli jauhelihaa, meetvurstia ja ananasta. Hyvin toimi kuulemma
sekin.
Pitsat paistettiin uunissa rapeaksi reilussa 200 asteessa, noin 10 minuuttia.
Otaksun että pitsat kannattaa syödä heti, sillä kuori lienee vettyy helposti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti